It is currently Sun Apr 20, 2014 8:46 pm

All times are UTC - 4 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Lost Posts
PostPosted: Wed Aug 02, 2006 7:46 am 
Offline
Purveyor of Truth & Justice
Purveyor of Truth & Justice
User avatar

Joined: Thu Dec 23, 2004 3:03 pm
Posts: 25555
Location: North Carolina
You should all be receiving an e-mail indicating that there was an error involving the forum database backups and 3 weeks of posts were lost.

As it indicates in that e-mail, any posts, threads, profile updates, PMs, etc. you have made since July 10, 2006 have now been lost. Even the users that have registered since then. And there is really no way to get them back due to the error occurred during the recent backup processses.

Sorry.

:oops: :evil:

_________________
"Vincere scis, Hannibal, victoria uti nescis" -- Maharbal, 216 B.C.E.


Last edited by Pudge on Tue Aug 08, 2006 8:34 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 02, 2006 1:00 pm 
Offline
2009 Mock Contest Winner
2009 Mock Contest Winner
User avatar

Joined: Fri Dec 31, 2004 6:16 am
Posts: 12231
Location: Aschaffenburg, Germany
In tech terms what happened???? Why just the posts since 10 July 2006????


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 02, 2006 5:34 pm 
Offline
Purveyor of Truth & Justice
Purveyor of Truth & Justice
User avatar

Joined: Thu Dec 23, 2004 3:03 pm
Posts: 25555
Location: North Carolina
Without getting too technical, basically when I was trying to install a new modification on the board, it didn't work. Well before you make any changes to the software, it's always smart to back up your software right?

So I did that. But what I didn't realize until afterwards was that the backup was incomplete, and it basically only backed up about half the posts, which meant that all posts made since January 17 were lost.

So when the mod didn't work, I simply restored the backup thinking that everything would go back to normal. That most recent backup was made last night at midnight, so the forum should not have skipped a beat.

Instead I had restored the corrupted backup. And then when I looked back at previously stored backups I had made realized they had made similar errors as well.

So the most recent backup I had that was not "corrupted" dated back to July 10. So I was forced to have to restore that backup.

Essentially the problem is nothing more than an error in the processing of backing up the MySQL database that this forum's software runs on. The simple fix is that I need to check all the backups to make sure they are complete after I make them from now on rather than assuming they are whole.

_________________
"Vincere scis, Hannibal, victoria uti nescis" -- Maharbal, 216 B.C.E.


Top
 Profile E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 4 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: